Røverne fra Rold

Plakaten er tegnet af Per Juel

Premiére:
Onsdag den 25. juni 2003 kl. 19.30

25. juni – 4. juli 2003
Hver aften kl. 19.30.

Røverne fra Rold er en en forestilling, der næsten er som skabt til at blive spillet på friluftsscenen i Sct. Knuds Kilde. Det er en munter og meget folkelig historie, hvor handlingen foregår på et tidspunkt helt tilbage i 1800-tallet.

Historien indeholder alle de elementer som hører en god og underholdende historie til. Den store og ægte kærlighed mellem unge mennesker, kampen om retfærdighed, hvor de gode og retsindige vinder over de onde og forbryderiske.

De tre røvere har valgt en levevej som ikke så let kan retfærdiggøres. Men de vinder alles sympati, fordi nok stjæler de, men kun fra de rigeste, og de hjælper gerne den fattige, og de opnår næsten heltestatus ved på snedig vis at afsløre den korrupte herredsfoged, hvorved de samtidig forhindrer at den skønne unge Kirsten bliver gift med den forkerte.

Røverne fra Rold byder på en imponerende og spændende scenografi, der på en fantastisk måde passes ind i den store naturscene. Kostumerne er med til at understøtte de mange festlige figurer og der er i valg af farver sikret en god overensstemmelse med scenografien.

Man vil på scenen kunne opleve et folkeliv der tegner et rigtig godt billede af den periode hvor handlingen foregår. Alt i alt er der lagt op til endnu en dejlig oplevelse på friluftsscenen i Sct. Knuds Kilde.

Rolleliste

Scenografi

Scenografi tekst

Bag scenen