Tusind tak til et fantastisk publikum

hilsen fra “Grease” holdet

Så er årets sommerspil overstået. Det blev en kæmpesucces og publikumsmæssigt har vi aldrig i sommerspillets historie haft så mange mennesker inde.

Is it safe to buy a med online?
The pharmaceutical industry goes onlineб as many industries do. It is safe to buy any medication in www.antibioticspharm.com online if you trust the source. Canadian online pharmacies go through many tests before they can start selling meds. You can see the certificates on the appropriate pages of each pharmacy.

“Grease” trak 9800 tilskuer til Sct. Knud Kildes friluftscene, og hermed kan sommerspillet notere en gedigen rekord. For aldrig før har så mange set sommerspillet på en sæson. Sidste rekord blev sat i 2009 med “Emil fra Lønneberg” med 8775 besøgende. Publikumsmæssigt toppede sæsonen mandag aften med hele 1968 tilskuere.

 Det har nok noget at gøre med, at vi har valgt et stykke, som rammer bredt. Den lidt ældre generation kan huske filmen fra de var unge, og så har den været vist mange gange siden – det betyder, at den også siger de unge noget. Så vi er virkelige glade.

Der var planlagt ti forestillinger, men desværre måtte vi aflyse forestillingen torsdag aften efter premieren. Det var vi kede af. Men på grund af regnvejret, var scenegulvet vådt og glat, og med de mange danseoptrin var det uforsvarligt.

Bag Hjørring Sommerspil står en stor skare frivillige, og det har stor betydning for dem, at publikum bakker så massivt op.

Det betyder jo, at det vi laver har blivende værdi. Vi har kørt uden afbrydelser siden 1993, og det her giver kun mod på at fortsætte. I år er vi særligt glade for, at der er så mange unge mennesker på scenen. Vi skal have en fødekæde, og vi håber jo, at mange af de unge får lyst til at være med igen. Mange af de unge har aldrig stået på en scene før, men vi tror, flere af dem er blevet bidt af det her.

En stor del af årets succes skal også tillægges instruktør Helge Reinhardt, koreograf Bente Hyttel og kapelmester Bjarne Langkjær.

Hjørring Sommerspil er på scenen igen næste år, hvor valget er faldet på ”Mød mig på Cassiopeia”. I 2020 er der også planlagt vinterforestilling, men her er det endnu ikke besluttet, hvilken forestilling der skal sættes op.

Glæd jer til sommeren 2019, hvor Hjørring Sommerspil opfører den forrygende amerikanske musical “Grease” fra 1978.

Kom ind og oplev historien om kærlighed og Brylcreme på gymnasiet ”Rydell High” i Californien i halvtredserne, hvor du kan høre bl.a. klassikerne “You’re the One That I Want”, “Summer Nights” og “Hopelessly Devoted to You”, fuld af evig ungdommelig energi med de flotteste danseoptrin… der er bare hæsblæsende fart over hele linjen.

Den hårde og barske anfører for banden af hårdkogte fyre på Rydell Higschool, Danny Zucco, bliver blød i knæene, da han i sommerferien forelsker sig i teenageren Sandy, der er indvandrer fra Australien. Det er ikke kun i Dannys bande der bliver set skævt til blødsødenhed. Også Sandy har nok at gøre med at bevare status i sin gruppe af fremmelige skoleveninder, kaldet Pink Ladies. Hvilket alt sammen fører til en del misforståelser mellem Danny og Sandy – selv om en lykkelig udgang på affæren naturligvis skimtes.

Fra prøverne i Sct. Knuds Kilde